DET SIGER DE OM OS

ARLA

“Borreskov Kommunikation varetager en bred vifte af opgaver inden for community management og content produktion, og bidrager desuden med strategisk sparring. BK leverer solid community management af meget høj kvalitet, som jeg tvivler fås ret meget bedre på markedet.

Derudover producerer BK størstedelen af vores ”rugbrøds-content”, som stiller store krav til indsigt i virksomheden og community’et. Endeligt fungerer Lykke desuden som strategisk og taktisk sparringspartner både på udviklingsprojekter og daglige ad hoc opgaver, og vi arbejder tæt sammen på alle tider af døgnet.”

— Rikke Halberg Mandsholm, Communications Manager

home a/s

“Lykke er en skarp sparringspartner for mit arbejde med home-kædens Facebook-univers. Hun har blik for både ’brugere og business’, så vores indhold og kampagner i tone og målretning bliver vel modtaget og giver resultater.

Hun mestrer den bløde dialog og optimerer løbende via sit analytiske indblik. God energi og godt humør – en fornøjelse at arbejde sammen med.” — Michael Dalsager, Senior kommunikationskonsulent, journalist home a/s

Espresso House Danmark

Hos Espresso House har vi samarbejdet med Borreskov Kommunikation gennem de sidste tre år. Lykke og hendes kolleger har rådgivet os inden for content creation, annonceringstrategi- og eksekvering samt overvågning af sociale mediekanaler. De har desuden varetaget kommunikationen med vores gæster uden for kontortid og bistået med ekstra assistance i forbindelse med krisekommunikation.

Vi er meget tilfreds med servicen hos Borreskov Kommunikation. De arbejder alle meget professionelt, og det er med stor tillid og ro i sindet, jeg har betroet dem både indsigt i vores virksomhed og den direkte kontakt med vores brugere. Lykke og hendes konsulenter er altid opdaterede på nye tendenser inden for sociale medier, og de har et meget dybdegående kendskab til de forskellige platforme, som er kommet os til gode i et lille team med en travl hverdag, hvor der ikke er så meget tid til overs til at dykke ned i detaljerne.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til teamet hos Borreskov Kommunikation.

Sinne Fiil Fredslund – Head of Marketing & Product, Espresso House Danmark

ALUMENT

“Borreskov Kommunikation fungerer som vores eksterne marketingafdeling. Resultaterne af deres digitale indsats har gjort, at vi bl.a. forsøger os uden magasinannoncering, da vi har haft den travleste sommer nogensinde på grund deres Facebook-indsats.”

Lars Bomholt, Salgschef – Erhverv

VILA

“Jeg opsøgte Lykke efter anbefalinger fra et af vores søskende brands, da vi havde brug for at arbejde mere strategisk med vores Facebook sider. Lykke har været en fantastisk sparringspartner igennem hele forløbet og styrket min viden, så jeg nu kan stå på egne ben. Jeg har lært, hvilke KPI´er jeg skal fokusere på og derudfra forbedre vores content, så vores page performance er blevet forbedret markant.

Et vigtigt punkt, jeg havde til Lykke, var, at jeg skulle uddannes under vores forløb. Lykke har en fantastisk måde, hvorpå hun både formidler al sin viden, men også udfordrer, så man selv skal komme frem til de rette konklusioner, og dette har været den helt rette kombination for mig.”

— Tina Aaby, Social Media Responsible, VILA A/S

DMJX Update

“Det kan være lidt af et nåleøje at komme igennem, hvis man skal godkendes som fast underviser på en af vores diplomuddannelser. Det krævede dog ikke mange overvejelser i forhold til Lykke, som indgår i højskolens faste team af kursusledere inden for emnet sociale medier.

Lykke har den rette – og sjældne – blanding af tårnhøjt fagligt niveau, smittende engagement og pædagogisk tilgang, som gør hende til en højt skattet samarbejdspartner.”

— Kristian Strøbech, tidligere faglig leder for nye medier, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

C6 by Anne Cohen

Lykke har en fantastisk evne til at være både kreativ, men også være meget målrettet ift. hvad der er relevant, og hvad der er ”pengene” værd. Vi er helt trygge ved at give Lykke frie hænder, da vi ved, at hun først og fremmest varetager vores interesser og ikke sine egne.

Vores samarbejde med Lykke har været meget succesfuldt. Siden vi startede, er vores markedsføringsaktiviteter blevet regelmæssige og mere professionelle, og en del af en større strategi. Der har også været en målbar succes, hvor vi i langt højere grad når ud til vores målgruppe og formår at engagere den.” 

 Anne Cohen, Grundlægger og Medejer

Andre kunder

Daloon

Heinrich

Johansen

Meditation

Omnibus

Connect
Communication

Skanderborg
Ugebladet

Pieces

VILA

Alument

C6

Arla

Baresso
/ Espresso House

DMJX Update

home

Lurpak

Upperyeah

Skolemælk

KIA

 

ProVarde

Studievalg

Zircles

Fitmeal

Motion Danmark

Superstainable