Social media marketing

“SOCIAL MEDIA MARKETING? det er bare at oprette en virksomhedside og poste lidt en gang imellem…”

Den opfattelse er desværre stadig er meget udbredt. Det er en skam, for sociale medier rummer mange muligheder for at fastholde trofaste kunder og indfange nye på en bedre og sjovere måde. Der kræver dog, at du gør det ordentligt. Vi er specialister i håndtering af sociale medier og kan hjælpe dig med at opnå målbare resultater på sociale medier.

Vi tilbyder assistance til alt fra strategiudvikling, drift, evaluering og efterfølgende optimering. Det betyder, at vi hjælper dig, uanset hvor du er i processen – hvad enten du skal til at påbegynde din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier, eller du mangler ekstra viden og rådgivning til at forbedre indsatsen.

Vi hjælper dig med

Strategi

KPI’er

Indhold

Community management

Annoncering

Effektmåling / ROI

Når vi indgår et samarbejde med dig, starter vi med at danne et overblik over, hvor langt din virksomhed er på sociale medier nu, hvilke ressourcer du har til rådighed, samt hvilke forventninger og succeskriterier du har.
Herefter kan vi sammen finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Kontakt os for at høre nærmere.

Når vi indgår et samarbejde med dig, starter vi med at danne et overblik over, hvor langt din virksomhed er på sociale medier nu, hvilke ressourcer du har til rådighed, samt hvilke forventninger og succeskriterier du har. Herefter kan vi sammen finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Kontakt os for at høre nærmere.

Andre ydelser